Piept de pui la gratar din Caraibe cu salsa de ananas

Piept de pui la gratar din Caraibe cu salsa de ananas
Caraibe piept de pui la gratar cu ananas Salsan este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 254 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Dacă aveți la îndemână 2 ardei gras, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Iaurt piept de pui la gratar cu ananas prăjită Salsa ardei rosu, Carne de porc caraibiană la grătar cu salsa de ananas, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de marinadă cu apă, ulei și oțet într-un vas de sticlă sau într-o pungă mare de plastic cu auto-închidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De MarinadăAmestec De Marinadă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați puiul, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Marinați la frigider 30 de minute sau mai mult pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar la mediu. Gatiti puiul 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata, batand cu marinata ramasa la jumatatea gatitului, daca doriti. Aruncați orice marinadă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Frecați sau periați feliile de ceapă roșie cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Grătați la foc mediu 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Într-un castron mediu, combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți puiul deasupra feliilor de ceapă roșie la grătar; top cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista