Piept de pui cu unt de fenicul-muștar și Radicchio

Piept de pui cu unt de fenicul-muștar și Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, semințe de fenicul, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar, Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio), și Piept De Pui Cu Fenicul, Morcovi Și Cuscus.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mare până când începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Se pune în moara de condimente și se macină până la pulbere grosieră.
Transferați în castron mic.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Bateți uleiul, sucul de lămâie și usturoiul într-un castron mic pentru a amesteca.
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Se presară sare și piper.
Se toarnă amestecul de ulei peste. Întoarce-te la haină. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Încălziți 2 skillets mari grele la foc mediu-mare.
Adăugați 3 piept de pui cu o parte din marinadă la fiecare tigaie; saut până la fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe platou.
Așezați 2 lingurițe de unt de fenicul-muștar deasupra fiecărui piept de pui. Topiți 1/4 cană de unt de muștar-fenicul în 1 tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați hamsii; mash cu furculiță. Se amestecă în radicchio și capere; saut-ul până când radicchio abia începe să se ofilească, aproximativ 1 minut. Lingură radicchio deasupra pieptului de pui.