Piept de pui cu unt de fenicul-muștar și Radicchio

Piept de pui cu unt de fenicul-muștar și Radicchio
Piept de pui cu unt de fenicul-muștar și Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, semințe de fenicul, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar, Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio), și Piept De Pui Cu Fenicul, Morcovi Și Cuscus.

Instrucțiuni

1
Se amestecă semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mare până când începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se pune în moara de condimente și se macină până la pulbere grosieră.
3
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Bateți uleiul, sucul de lămâie și usturoiul într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Se toarnă amestecul de ulei peste. Întoarce-te la haină. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Încălziți 2 skillets mari grele la foc mediu-mare.
6
Adăugați 3 piept de pui cu o parte din marinadă la fiecare tigaie; saut până la fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați puiul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Așezați 2 lingurițe de unt de fenicul-muștar deasupra fiecărui piept de pui. Topiți 1/4 cană de unt de muștar-fenicul în 1 tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
MuștarMuștar
UntUnt
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați hamsii; mash cu furculiță. Se amestecă în radicchio și capere; saut-ul până când radicchio abia începe să se ofilească, aproximativ 1 minut. Lingură radicchio deasupra pieptului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
HamsiiHamsii
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
CapereCapere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista