Piept de pui cu sos de portocale
Pieptul de pui cu sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 248 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Un amestec de muștar dijon, pătrunjel, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață fript cu sos de portocale Chipotle, Cina In Seara Asta: Piept De Rață Fript Cu Sos De Portocale Chipotle, și Piept de pui cu glazură portocalie pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 2 lingurițe. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu sare. Gatiti 2 jumatati de San, intorcand o data, pana se rumenesc si se fierb, 6 pana la 8 minute in total.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie pentru a se încălzi. Repetați cu uleiul rămas și puiul.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați suc de portocale și bulion și aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Când amestecul fierbe, se reduce focul și se fierbe până se reduce și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul, pătrunjelul și untul. Se condimentează cu sare.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.