Piept De Pui Cu Sos De Anghinare-Piper

Piept De Pui Cu Sos De Anghinare-Piper
Piept de pui cu sos de anghinare-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 212 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de inimi de anghinare marinate, boia de ardei, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu sos de anghinare-măsline, Piept De Pui Umplut Cu Anghinare, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți inimile de anghinare, rezervând marinada. Se toacă fin inimile de anghinare și se aruncă cu ardei prăjiți; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
2
Presărați puiul uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți 2 linguri marinată de anghinare rezervată într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până la auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul în tigaie; sotati 30 de secunde. Se amestecă marinada de anghinare rămasă, amestecul de piper prăjit, vinul, ardeiul și ardeiul roșu măcinat, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite de pe fundul tigaiei. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista