Piept De Pui Cu Sos De Anghinare-Piper
Piept de pui cu sos de anghinare-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 212 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de inimi de anghinare marinate, boia de ardei, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu sos de anghinare-măsline, Piept De Pui Umplut Cu Anghinare, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți inimile de anghinare, rezervând marinada. Se toacă fin inimile de anghinare și se aruncă cu ardei prăjiți; deoparte.
Presărați puiul uniform cu sare.
Încălziți 2 linguri marinată de anghinare rezervată într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până la auriu.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; sotati 30 de secunde. Se amestecă marinada de anghinare rămasă, amestecul de piper prăjit, vinul, ardeiul și ardeiul roșu măcinat, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite de pe fundul tigaiei. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când puiul este gata.