Piept de pui cu salată de avocado
Reteta piept de pui cu salata de avocado se poate face în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 1 și costă $3.79 pe portie. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de avocado, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de pui cu Avocado Mango Salsa, Piept de pui învelit cu slănină la cuptor cu Avocado, și Sandwich De Vară Cu Piept De Pui La Grătar Cu Avocado Cilantro Mai.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu. Frecați puiul peste tot cu 1 linguriță de ulei de măsline și boia. Gatiti timp de 4-5 minute pe fiecare parte pana cand sunt usor carbonizate si fierte.
Se amestecă ingredientele salatei împreună, se condimentează și se adaugă restul de ulei. feliați gros puiul și serviți cu salată.