Piept de pui cu rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancetta și vinetă dulce
Piept de pui rozmarin, unt brun și Ravioli balsamice, salata de spanac cald cu Pancettan și Vinaigrette dulce ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 330 calorii. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de parmigiano-reggiano, ulei de măsline, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ravioli dulci de porumb cu sos de busuioc cu unt brun și compot cald de roșii Cherry, Salată de spanac cu somon și vinetă balsamico-rozmarin, și Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic.
Instrucțiuni
1
Înveliți puiul în oțet balsamic, apoi ulei de măsline. Condimentează puiul cu rozmarin, sare și piper și lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru ravioli. Apă sărată și aruncați ravioli în apă. Gatiti 8 minute sau pana cand raviolis se extinde, pluteste in varful apei si sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați piept de pui și usturoi crăpat în tigaie. Gatiti carnea de pui 12 minute, sau până când sucurile rula clar, de cotitură ocazional. Oțetul balsamic va produce un finisaj maro profund și dulce pe pui în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Când puiul este la 2 sau 3 minute distanță de terminat, încălziți o a doua tigaie la foc mediu până la mediu. La a doua tigaie, adăugați unt în tigaie și lăsați-l să înceapă să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți puiul din prima tigaie și transferați-l într-un platou cald. Într-o tigaie la foc mediu și adăugați pancetta. Se rumenesc bucățile de pancetta, aproximativ 2 sau 3 minute, apoi se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a reveni la căldură, reducând căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați ulei și șobolani în tigaie și lăsați șobolanii să se soteze 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Când untul pentru ravioli s-a rumenit, adăugați ravioli gătite în tigaie și întoarceți untul pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați oțet balsamic în ravioli și gătiți un minut sau 2 mai mult pentru a reduce oțetul și a glazura ravioli. Oțetul va deveni gros și sirop ca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ravioli
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
10
Adăugați brânză, pătrunjel, sare și piper în paste și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
La șalotele sotate pentru salata de spanac, adăugați zahăr și gătiți zahărul cu șalot 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Adăugați oțet în tigaie, răzuind picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați spanacul în pansament și întoarceți-l să se ofilească și înveliți-l uniform în vinetă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
14
Adăugați pancetta crocantă în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
15
Serviți puiul de-a lungul ravioli laterale și salată de spanac, toate pe aceeași farfurie.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.