Piept De Pui Cu Parmezan

Piept de pui Herb-parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de pătrunjel, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Prăjit Cu Ierburi, Piept De Pui Umplut Cu Ierburi, și Piept De Pui Cu Muștar.
Instrucțiuni
Așezați coaja de lămâie, usturoiul și pătrunjelul pe o tăietură. Adunați și tocați în mod repetat până când amestecul seamănă cu nisipul grosier. Pune deoparte.
Așezați puiul între 2 foi de hârtie cerată și lăsați-l plat cu un sucitor. Se condimentează cu sare și piper.
Topiți untul într-o tigaie mare cu ulei la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă ușor cu folie pentru a se menține cald.
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă bulion. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere, amestecând pentru a ridica bucăți rumenite. Se fierbe până când lichidul s-a îngroșat și s-a redus la 2 lingurițe., aproximativ 2 minute.
Puneți puiul în tigaie; se acoperă cu brânză. Reduceți căldura la mediu și acoperiți.
Se încălzește până când brânza este topită și puiul este gătit, 3 minute.
Transferați în farfurii și stropiți cu sucuri din tigaie.
Se presară cu amestec de lămâie-usturoi.