Piept De Pui Cu Lămâie-Oregano
Această rețetă servește 15 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 87 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Piept de pui prăjit cu Oregano și var, Oregano-Pui De Lamaie, și Cuptor de pui cu lămâie și oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați ingredientele de marinadă.
Așezați sânii pe o farfurie mare, cu margini. Lingurați sau periați marinada peste sâni, întorcându-i pentru a-i acoperi uniform. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu.
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți puiul, cu partea netedă în jos, la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când carnea este fermă la atingere și opacă până la centru, 8 până la 12 minute, întorcându-se o dată sau de două ori.