Piept De Pui Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 691 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, lămâie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Piept De Pui Cu Lămâie, Piept De Pui Marinat Cu Lămâie-Soia, și Piept de pui cu lămâie cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu-mic, adăugați usturoiul și gătiți doar 1 minut, dar nu lăsați usturoiul să se rumenească. De pe foc, adăugați vinul alb, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oregano, cimbru și 1 linguriță de sare și turnați într-un vas de copt de 9 x 12 inci.
Se usucă pieptul de pui și se așează cu pielea în sus peste sos.
Periați pieptul de pui cu ulei de măsline și presărați-le din belșug cu sare și piper.
Tăiați lămâia în 8 pene și puneți-o printre bucățile de pui.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute, în funcție de dimensiunea sânilor de pui, până când puiul este gata și pielea este ușor rumenită. Dacă puiul nu este suficient de rumenit, puneți-l sub broiler timp de 2 minute. Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Se presară sare și se servește fierbinte cu sucurile de tigaie.