Piept De Pui Cu Crustă De Porumb Și Salsa De Fasole Neagră

Piept De Pui Cu Crustă De Porumb Și Salsa De Fasole Neagră
Rețeta piept de pui cu crustă de făină de porumb și Salsan de fasole neagră este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 2035 calorii, 142g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 7,38 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare sunt Piept de pui cu crustă de porumb și Salsa de fasole neagră, Piept de pui cu făină de porumb-crustă de coriandru și fasole neagră-salsa de Mango, și Pui cu Salsa de fasole neagra.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate88
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista