Piept de pui cu crustă de pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă din ierburi

Piept de pui cu crustă de pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă din ierburi
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute de petrecut în bucătărie, piept de pui cu crustă pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă de plante ar putea fi o rețetă minunată fără gluten de încercat. Pentru 4,11 USD per porție , primești un condiment care servește 6. O porție conține 818 calorii , 53 g de proteine și 52 g de grăsime . Dacă aveți la îndemână piept de pui, ceai verde, cheddar proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 81% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste cremoase pesto de roșii uscate la soare cu pui , Paste cremoase pesto de roșii uscate la soare cu pui și pui cu o tigaie cu sos cremos de pesto de roșii uscate la soare .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
1
Amesteca rosiile uscate la soare, cateii de usturoi si frunzele de busuioc intr-un robot de bucatarie. Se amestecă parmezanul și se adaugă sare și piper, după gust. Dați deoparte pentru scurt timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Asezonați pieptul de pui doar cu piper. (Parmezanul din pesto va oferi sare.) Rumeniți ambele părți ale puiului, începând cu partea de piele mai întâi. Acoperiți puiul cu pesto și prăjiți la cuptor timp de 25 până la 35 de minute sau până când furculița se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Combinați supa de pui și smântâna într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se incinge la fierbere usoara la foc mediu, avand grija sa nu se arda. În timp ce amestecați constant, adăugați treptat făina de porumb într-un flux subțire. Odată ce făina de porumb este încorporată, mențineți căldura scăzută și continuați să bateți până când amestecul este ușor îngroșat și cremos. Se amestecă untul și Cheddar și se lasă brânza să se topească. Se condimenteaza cu piper (si sare daca este nevoie). Se pune mamaliga pe farfuria de servire, se pune pe deasupra piept de pui si se orneaza cu ceata tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista