Piept de pui cu crustă de pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă din ierburi

Piept de pui cu crustă de pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă din ierburi
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute de petrecut în bucătărie, piept de pui cu crustă pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă de plante ar putea fi o rețetă minunată fără gluten de încercat. Pentru 4,11 USD per porție , primești un condiment care servește 6. O porție conține 818 calorii , 53 g de proteine și 52 g de grăsime . Dacă aveți la îndemână piept de pui, ceai verde, cheddar proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 81% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste cremoase pesto de roșii uscate la soare cu pui , Paste cremoase pesto de roșii uscate la soare cu pui și pui cu o tigaie cu sos cremos de pesto de roșii uscate la soare .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
1
Amesteca rosiile uscate la soare, cateii de usturoi si frunzele de busuioc intr-un robot de bucatarie. Se amestecă parmezanul și se adaugă sare și piper, după gust. Dați deoparte pentru scurt timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Asezonați pieptul de pui doar cu piper. (Parmezanul din pesto va oferi sare.) Rumeniți ambele părți ale puiului, începând cu partea de piele mai întâi. Acoperiți puiul cu pesto și prăjiți la cuptor timp de 25 până la 35 de minute sau până când furculița se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Combinați supa de pui și smântâna într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se incinge la fierbere usoara la foc mediu, avand grija sa nu se arda. În timp ce amestecați constant, adăugați treptat făina de porumb într-un flux subțire. Odată ce făina de porumb este încorporată, mențineți căldura scăzută și continuați să bateți până când amestecul este ușor îngroșat și cremos. Se amestecă untul și Cheddar și se lasă brânza să se topească. Se condimenteaza cu piper (si sare daca este nevoie). Se pune mamaliga pe farfuria de servire, se pune pe deasupra piept de pui si se orneaza cu ceata tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista