Piept De Pui Cu Crustă De Migdale

Piept De Pui Cu Crustă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui cu crustă de migdale. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 18g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ulei de canolan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață crocant cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle, Piept De Pui Cu Crustă De Fistic, și Piept De Pui Cu Crustă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați migdalele feliate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți panko într-un castron mediu sezon și cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți ouăle și apa într-un castron 3 și bateți ușor.Aliniați bolurile pe tejghea. Începeți prin a scufunda unul dintre sânii de pui în amestecul de ouă. Folosind degetele ștergeți cea mai mare parte a oului. Apoi dragați pieptul de pui în amestecul de pesmet până când este bine acoperit. Apoi mutați sânul înapoi la amestecul de ouă. Nu folosiți degetele pentru a elimina excesul de ou de data aceasta. În cele din urmă, așezați sânul în vasul alomnd și apăsați migdalele în sân în timp ce îl întoarceți și în jur până când este complet acoperit cu migdale. Setați ușor sânul o parte și repetați cu sânii remaing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
(23)(23)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Lăsați sânii să stea netulburați aproximativ 15 minute TP permiteți crustei să stabilească unele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. În funcție de dimensiunea tigaiei și a cuptorului, poate fi necesar să faceți acest lucru în 2 tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Adăugați untul. Odată ce devine spumos, dar înainte de a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
7
Adăugați uleiul de conola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Adăugați toți sânii în tigaie, lăsând mult spațiu între fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Sotati puiul pe o parte aproximativ 4 minute, sau pana se rumeneste bine. Nu mișcați puiul prea mult, deoarece crusta se va rupe ușor în acest moment. Întoarceți sânul și rumeniți încă un minut sau două-nu mai mult de atât.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
10
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând sânii netulburați.Puteți face rețeta prin acest pas și puneți sânii deoparte în tigaie timp de câteva ore acoperite slab cu folie. Mai mult decât atât, așteptați până când sunt reci. Se acoperă bine și se dă la frigider.Când sunteți gata să serviți Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și transferați tigaia(tigaia) cu sânii în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 10-12 minute, în funcție de dimensiunea sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista