Piept De Pui Cu Crustă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui cu crustă de migdale. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 18g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ulei de canolan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață crocant cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle, Piept De Pui Cu Crustă De Fistic, și Piept De Pui Cu Crustă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați migdalele feliate într-un castron mare.
Puneți panko într-un castron mediu sezon și cu puțină sare și piper.
Puneți ouăle și apa într-un castron 3 și bateți ușor.Aliniați bolurile pe tejghea. Începeți prin a scufunda unul dintre sânii de pui în amestecul de ouă. Folosind degetele ștergeți cea mai mare parte a oului. Apoi dragați pieptul de pui în amestecul de pesmet până când este bine acoperit. Apoi mutați sânul înapoi la amestecul de ouă. Nu folosiți degetele pentru a elimina excesul de ou de data aceasta. În cele din urmă, așezați sânul în vasul alomnd și apăsați migdalele în sân în timp ce îl întoarceți și în jur până când este complet acoperit cu migdale. Setați ușor sânul o parte și repetați cu sânii remaing.
Lăsați sânii să stea netulburați aproximativ 15 minute TP permiteți crustei să stabilească unele.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. În funcție de dimensiunea tigaiei și a cuptorului, poate fi necesar să faceți acest lucru în 2 tigăi.
Adăugați untul. Odată ce devine spumos, dar înainte de a se rumeni.
Adăugați uleiul de conola.
Adăugați toți sânii în tigaie, lăsând mult spațiu între fiecare.
Sotati puiul pe o parte aproximativ 4 minute, sau pana se rumeneste bine. Nu mișcați puiul prea mult, deoarece crusta se va rupe ușor în acest moment. Întoarceți sânul și rumeniți încă un minut sau două-nu mai mult de atât.
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând sânii netulburați.Puteți face rețeta prin acest pas și puneți sânii deoparte în tigaie timp de câteva ore acoperite slab cu folie. Mai mult decât atât, așteptați până când sunt reci. Se acoperă bine și se dă la frigider.Când sunteți gata să serviți Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și transferați tigaia(tigaia) cu sânii în cuptor.
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 10-12 minute, în funcție de dimensiunea sânilor.