Piept de pui cu crustă de condimente cu Raita de lămâie-castravete

Piept de pui cu crustă de condimente cu Raita de lămâie-castravete
Rețeta piept de pui cu crustă de condimente cu Raita de lămâie-castravete ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 40 minute. Pentru $2.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 331 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, semințe de fenicul, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Busuioc Raita, Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă, și Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mică uscată, prăjiți semințele de coriandru, chimen și fenicul la foc moderat până devin aurii și parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească. Măcinați semințele într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Întindeți castravetele mărunțit pe mai multe straturi de prosop de hârtie și uscați cu mai multe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Transferați castravetele într-un castron și amestecați iaurtul, coaja de lămâie, usturoiul, cayenne și 1 linguriță din amestecul de condimente; condimentează raita cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
RaitaRaita
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Ungeți puiul cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Presărați amestecul de condimente rămas pe toți sânii.
8
Încălziți 2 skillets mari rezistente la cuptor la foc moderat și adăugați 1 lingură de ulei de măsline la fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Adăugați 3 sâni în fiecare tigaie, cu pielea în jos și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute. Întoarceți sânii și continuați să gătiți încă 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Transferați skilletele la cuptor și coaceți puiul timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți puiul cald, cu raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
RaitaRaita

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista