Piept de pui cu crustă de condimente cu Raita de lămâie-castravete

Rețeta piept de pui cu crustă de condimente cu Raita de lămâie-castravete ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 40 minute. Pentru $2.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 331 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, semințe de fenicul, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Busuioc Raita, Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă, și Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mică uscată, prăjiți semințele de coriandru, chimen și fenicul la foc moderat până devin aurii și parfumate, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească. Măcinați semințele într-o pulbere fină.
Întindeți castravetele mărunțit pe mai multe straturi de prosop de hârtie și uscați cu mai multe prosoape de hârtie.
Transferați castravetele într-un castron și amestecați iaurtul, coaja de lămâie, usturoiul, cayenne și 1 linguriță din amestecul de condimente; condimentează raita cu sare și piper.
Ungeți puiul cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Presărați amestecul de condimente rămas pe toți sânii.
Încălziți 2 skillets mari rezistente la cuptor la foc moderat și adăugați 1 lingură de ulei de măsline la fiecare.
Adăugați 3 sâni în fiecare tigaie, cu pielea în jos și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute. Întoarceți sânii și continuați să gătiți încă 3 minute.
Transferați skilletele la cuptor și coaceți puiul timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt fierte.
Serviți puiul cald, cu raita.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.