Piept de pui cu ciuperci, brânză elvețiană și vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu ciuperci, brânză elvețiană și vin alb. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei vegetal, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui la cuptor cu sos de vin alb Dijon și Haricots Verts, Piept de pui cu inel de brânză elvețiană și ceapă, și Pui cu vin alb și ciuperci pentru rețete similare.