Piept de pui condimentat dulce cu Anisetă
Rețeta piept de pui condimentat dulce cu Anisetă se poate face în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 272 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.86 pe portie. Un amestec de jumătăți de piept de pui, vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tandoori-Piept De Pui Condimentat, Piept De Pui Condimentat Cu Cajun, și Piept De Pui Condimentat Berber.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați vinul, apa și aniseta. Într-un alt castron mic, combinați scorțișoara măcinată, cuișoarele și nucșoara.
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Adăugați pieptul de pui și gătiți la foc mare până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul și împrăștiați usturoiul în tigaie.
Presărați condimentele peste pui.
Se toarnă amestecul de vin în tigaie, se acoperă și se fierbe la foc moderat până când puiul este fiert, aproximativ 4 minute; condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți imediat.