Piept De Pui Aplatizat

Piept De Pui Aplatizat
Pieptul de pui aplatizat necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 124 calorii. 186 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de usturoi, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Pui De Lămâie Aplatizat, Pui aplatizat cu vinaigretă de migdale și boia, și Pui crocant aplatizat cu salată de pâine și Alamos Malbec.

Instrucțiuni

1
Ridicați pielea de pe partea tăiată a pieptului de pui și introduceți feliile de usturoi. Distribuiți-le uniform sub piele, având grijă să nu rupeți pielea. Frecați frunzele de salvie între mâini pentru a le elibera uleiurile și introduceți 4 frunze uniform sub pielea ambilor sâni cu căței de usturoi. Trageți pielea înapoi peste sân cât mai complet posibil. Dacă puiul nu a fost sărat, sare și piper Liberal pe ambele părți. Înfășurați bine în plastic și dați-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați uleiul de măsline și încălziți chiar sub fumat. Condimentați partea de piele a pieptului de pui cu sare și piper și așezați-o cu pielea în jos în tigaie. Condimentează cealaltă parte a sânilor. Reduceți focul la mediu scăzut și așezați o altă tigaie grea deasupra sânilor, astfel încât să fie presați plat în tigaie. Dacă a doua tigaie nu este grea, cântăriți-o cu roșii conservate sau cărămizi curate. Asigurați-vă că greutatea este distribuită uniform pe toți sânii. Trebuie să gătească uniform și în același timp. Gatiti pana se rumeneste si crocant, 12-15 minute.Întoarceți sânii și gătiți încă 8 minute sau până când sunt fierte. Utilizați din nou sistemul de greutate dacă este necesar pentru a vă asigura că stau plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc, se lasă să stea 5 minute, apoi se feliază și se servește, sau se taie fiecare sân în jumătate și se servește.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista