Piept de gâscă afumat cu salată de pere
Pieptul de gâscă afumat cu salată de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,95 USD pe porție. O porție conține 2299 calorii, 92g de proteine, și 212g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți rucola, piper și sare, piept de gâscă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi perele, puteți urma acest fel principal cu Crepe de făină de porumb cu smochine și pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Piept De Rață Afumat Și Salată De Rodie, Ou De Gâscă Pe Springstep Lactate Capre Afumate Brânză Cartofi Rosti, și Salată de pere, brânză albastră și nucă cu curcan afumat.
Instrucțiuni
Feliați pieptul de gâscă pe părtinire foarte subțire și lăsați ușor între hârtia cerată cu ulei.
Așezați 6 sau 7 felii pe fiecare dintre cele 4 farfurii și dați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Miezul și felia perele 1 / 16inch grosime. Aruncați în castron cu rucola, suc de lămâie și ulei de măsline. Condimentează cu sare și mult piper.
Așezați plăcile în cuptor timp de 20 de secunde, până când se încălzește și se îndepărtează. Împărțiți salata peste fiecare, garnisiți cu coajă și mai mult piper negru crăpat și serviți.