Piept de curcan umplut cu smochine și Stilton cu sos de Port
Fig și piept de curcan umplut cu Stilton cu sos de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Orzotto de nuci și Stilton cu dovlecei prăjiți și sos de Port, Piept De Curcan Umplut Laminat Și Sos Cremos De Busuioc, și Piept de curcan umplut cu fructe fără Gluten cu sos de Hibiscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când smochinele sunt fragede. Se strecoară amestecul de smochine printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid de gătit. Aruncați crenguțele de cimbru, frunzele de dafin și crenguța de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați amestecul de smochine, pâinea, brânza, 1/4 cană bulion, 2 lingurițe cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper, aruncând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați fiecare jumătate de piept de curcan între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți cu grijă până la grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Îndepărtați folia de plastic. Apăsați jumătate din amestecul de smochine pe fiecare jumătate de piept de curcan, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Rulați, începând de la capătul scurt (a).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Presărați fiecare rulou cu 2 lingurițe de cimbru, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Înfășurați fiecare în folie de plastic rezistentă, apoi înfășurați fiecare în folie de aluminiu; răsuciți capetele pentru a sigila (B).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Așezați pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Încălziți o cratiță mică la foc mediu; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați șalotă; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
13
Adăugați lichidul de gătit rezervat, restul de 3/4 cană de bulion și restul de 1/4 linguriță de sare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Combinați untul și făina într-un castron mic; mash cu vârful degetelor pentru a forma pastă. Aruncați amestecul de unt în tigaie cu linguri mici, amestecând constant cu un tel. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
15
Scoateți folia și folia de plastic din curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
16
Tăiați fiecare rolă în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
17
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
18
Garnisiți cu rozmarin și cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată