Piept De Curcan Sălbatic Prăjit Cu Sos De Smântână
Pieptul de curcan sălbatic prăjit cu sos de cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 5,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 581 calorii, 98G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan prăjit cu sos de roșii, Sage-piept de curcan prăjit și sos, și Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați condimente peste curcan.
Periați întregul piept de curcan cu ulei; așezați pe un raft într-o tigaie
Introduceți termometrul de carne în sân (nu atingeți osul).
Coaceți la 325 timp de 2 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 185; ungeți cu picături de tigaie.
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând 1/2 cană picături de tigaie pentru sos de smântână; lăsați să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.
Se servește cu sos de smântână.
Se ornează cu năsturel și ciuperci.