Piept de curcan prăjit la cuptor cu praz și umplutură de pâine de porumb

Pieptul de curcan prăjit la cuptor cu praz și umplutură de pâine de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,94 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze Din 2 crenguțe de cimbru, pâine de porumb, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură De Pâine De Porumb, Piept De Curcan Prăjit La Cuptor, și Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F
Umpleți un castron mare cu apă și adăugați prazul, învârtiți-vă cu mâinile pentru a scoate nisipul dintre straturi. Într-o tigaie mare de sote la foc mediu, adăugați câte 1 lingură de unt și ulei de măsline.
Adăugați prazul, presărați cimbru, sare și piper și gătiți aproximativ 10 minute, întorcându-se din când în când, până când prazul se înmoaie, dar nu se colorează.
Scoateți prazul de pe foc pentru a se răci.
Într-un castron mare combinați prazul, pâinea de porumb și bulionul de pui și condimentați cu sare și piper.
Folosiți un cuțit ascuțit și subțire pentru a tăia lungimea curcanului tăind sânul paralel cu placa, aproape în jumătate oprindu-se doar la marginea exterioară. Deschideți cele 2 jumătăți ca și cum ați deschide o carte. Acum aveți o bucată mare de carne care se va găti uniform și este suficient de subțire pentru a se rostogoli.
Așezați 2 căni de umplutură în interiorul fiecăruia dintre sâni și apoi pliați curcanul înapoi.
Așezați umplutura rămasă într-un vas mic de copt și gătiți alături de curcan.
Legați în 4 locuri cu sfoară de bucătărie și condimentați cu sare și piper.
Încălziți lingura rămasă de unt și ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Puneți curcanul în tigaia de prăjire și căutați peste tot.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de aproximativ 25 de minute (temperatura internă ar trebui să ajungă la 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu). Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi tăiați transversal în felii.