Piept de curcan prăjit la cuptor cu praz și umplutură de pâine de porumb

Piept de curcan prăjit la cuptor cu praz și umplutură de pâine de porumb
Pieptul de curcan prăjit la cuptor cu praz și umplutură de pâine de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,94 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze Din 2 crenguțe de cimbru, pâine de porumb, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Piept De Curcan Învelit Cu Slănină Cu Umplutură De Pâine De Porumb, Piept De Curcan Prăjit La Cuptor, și Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Umpleți un castron mare cu apă și adăugați prazul, învârtiți-vă cu mâinile pentru a scoate nisipul dintre straturi. Într-o tigaie mare de sote la foc mediu, adăugați câte 1 lingură de unt și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Adăugați prazul, presărați cimbru, sare și piper și gătiți aproximativ 10 minute, întorcându-se din când în când, până când prazul se înmoaie, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PrazPraz
CimbruCimbru
5
Scoateți prazul de pe foc pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
6
Într-un castron mare combinați prazul, pâinea de porumb și bulionul de pui și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Pâine De PorumbPâine De Porumb
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Folosiți un cuțit ascuțit și subțire pentru a tăia lungimea curcanului tăind sânul paralel cu placa, aproape în jumătate oprindu-se doar la marginea exterioară. Deschideți cele 2 jumătăți ca și cum ați deschide o carte. Acum aveți o bucată mare de carne care se va găti uniform și este suficient de subțire pentru a se rostogoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Așezați 2 căni de umplutură în interiorul fiecăruia dintre sâni și apoi pliați curcanul înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
9
Așezați umplutura rămasă într-un vas mic de copt și gătiți alături de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Legați în 4 locuri cu sfoară de bucătărie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
11
Încălziți lingura rămasă de unt și ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Puneți curcanul în tigaia de prăjire și căutați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
13
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de aproximativ 25 de minute (temperatura internă ar trebui să ajungă la 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu). Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi tăiați transversal în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista