Piept De Curcan Prăjit La Cuptor
Pieptul de curcan prăjit la cuptor este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 368 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, boia de ardei, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor, și Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Așezați curcanul, cu pielea în sus, pe raft într-o tigaie mare de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a sânului și să nu atingă osul. Friptură neacoperită 1 oră.
Se amestecă untul, vinul, cimbru, sare, boia și usturoiul.
Periați curcanul cu jumătate din amestecul de unt. Prăjiți 30 de minute; periați cu amestecul de unt rămas. Prăjiți cu aproximativ 1 oră mai mult sau până când termometrul citește 74°.
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați să stea 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.
Între timp, turnați picăturile de tigaie în ceașcă de măsurare; degresați grăsimea din picături.
Adăugați suficientă apă la picături pentru a măsura 2 căni.
Încălziți picăturile până la fierbere în cratiță de 1 litru.
Se amestecă amidonul de porumb și 2 linguri de apă rece; se amestecă în picături. Se fierbe și se amestecă 1 minut.