Piept de curcan prăjit cu usturoi și ierburi cu maioneză de tarhon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan prăjit cu usturoi și ierburi cu maioneză de tarhon. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 3,1 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Iarbă Bacon Înfășurat Piept De Curcan, Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, și Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti curcanul, tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați 2 linguri de tarhon și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi), amestecând bine. Frecați amestecul de tarhon sub pielea slăbită și peste carnea de sân.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe o grătar acoperită cu spray de gătit.
Așezați raftul într-o tigaie.
Se toarnă 1 1/2 căni de apă în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră. Ungeți curcanul cu sucuri de tigaie.
Coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 20 de minute.
Îndepărtați pielea din curcan; aruncați. Tăiați subțire curcanul.
Pentru a pregăti maioneza, combinați maioneza și ingredientele rămase, amestecând bine.