Piept de curcan prăjit cu ulei de plante picante

Piept de curcan prăjit cu ulei de plante picante
Piept de curcan prăjit cu ulei de plante picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 806 calorii, 114g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salvie, bulion de pui, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, și Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți picioarele, coapsele și aripile din curcan (rezervați pentru rețeta din runda a doua).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
4
Într-un castron, amestecați împreună uleiul, rozmarinul, Salvia, cimbrul, pudra de usturoi, pudra de chile, fulgii de ardei roșu și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți o lingură de ulei de plante sub pielea curcanului și frecați în sân. Lingurați uleiul de plante rămas pe exteriorul pieptului de curcan și frecați-l în piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Se toarnă bulionul în fundul tăvii de prăjire prevăzută cu un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Așezați pieptul de curcan pe raft și prăjiți-l la cuptor timp de 55 până la 60 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F și gătiți până când pielea se rumeneste și un termometru introdus în partea cea mai groasă citește 165 de grade F, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de sculptură, astfel încât temperatura să crească la 180 de grade F.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Revista