Piept de curcan prăjit cu sos

Piept de curcan prăjit cu sos
Pieptul de curcan prăjit cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 75g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șalote, sare kosher și piper proaspăt crăpat, jumătăți de piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, Sage-piept de curcan prăjit și sos, și Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Uscați pielea sânilor de curcan cu prosoape de hârtie și puneți-o într-o tigaie pe o grătar, cu pieptul în sus. Frecați 4 linguri de unt pe toată suprafața fiecărui sân și condimentați-le bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De CurcanPiept De Curcan
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Suport De SârmăSuport De Sârmă
3
Adăugați șalotele pe fundul tăvii de prăjit și acoperiți șalotele cu stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră. (Începeți verificarea temperaturii interne după 45 de minute pentru a preveni supragătirea.)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți sânii de curcan din cuptor pe o tăietură și cort cu folie. Lăsați să se odihnească în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Strecurați picăturile de tigaie într-o oală mică la foc mic și aduceți la foc mic. Într-un castron mic amestecați împreună restul de 2 linguri de unt și făină cu o furculiță, până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se amestecă în bulionul care fierbe, se condimentează cu sare și piper, după gust și se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Sculptați carnea de piept de curcan din os și aranjați feliile pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
OsOs
CarneCarne
9
Se servește cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista