Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan prăjit cu ierburi. O porție conține 377 calorii, 73G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de piept de curcan, ulei de măsline, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Herb Prăjită Piept De Curcan, Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, și Piept de curcan prăjit cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Clătiți pieptul de curcan și uscați-l. Într-un castron mic combinați uleiul, usturoiul, ierburile, sarea și piperul și frecați amestecul în pieptul de curcan.
Transferați într-o tigaie și prăjiți până când sucurile se limpezesc când sunt străpunse cu furculița și un termometru introdus în cea mai groasă parte a curcanului înregistrează 170 de grade F, 1 până la 1 1/4 ore.
Lăsați să se odihnească, acoperit cu folie, timp de 10 minute înainte de sculptură.