Piept de curcan provensal cu Jus

Piept de curcan provensal cu Jus
Piept de curcan provensal cu Jus este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 63G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Provensal, Turcia Cu Umplutura Provensal, și Ciorba De Curcan Provensal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Slăbiți pielea de la sân introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Combinați herbes de Provence, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și usturoi tocat într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită. Frecați curcanul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 12 căței de usturoi într-o tigaie; așezați curcanul pe cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea de curcan. Strângeți cuișoarele pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
7
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
8
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Adăugați picături de tigaie, stoc de curcan prăjit, vin alb și usturoi rezervat, răzuire tigaie pentru a slăbi bucățile maro. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 1 1/2 cani. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Vin AlbVin Alb
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Serviți cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista