Piept de curcan provensal cu Jus
Piept de curcan provensal cu Jus este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 63G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Provensal, Turcia Cu Umplutura Provensal, și Ciorba De Curcan Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Slăbiți pielea de la sân introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați herbes de Provence, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și usturoi tocat într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită. Frecați curcanul cu ulei de măsline.
Așezați 12 căței de usturoi într-o tigaie; așezați curcanul pe cuișoare.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea de curcan. Strângeți cuișoarele pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Pune deoparte.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu.
Adăugați picături de tigaie, stoc de curcan prăjit, vin alb și usturoi rezervat, răzuire tigaie pentru a slăbi bucățile maro. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 1 1/2 cani. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.