Piept De Curcan La Grătar Cu Citrice

Piept de curcan la grătar cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 1323 calorii. Pentru $11.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Piept De Curcan La Grătar Cu Citrice, Piept De Curcan La Grătar Cu Citrice (Ușor), și Piept De Curcan Prăjit Cu Citrice.
Instrucțiuni
Lăsați pieptul de curcan să stea la temperatura camerei 30 de minute; clătiți cu apă rece și uscați curcanul.
Se amestecă pătrunjelul, următoarele 4 ingrediente și 1 linguriță. sare. Slăbiți și ridicați pielea din curcan fără a detașa complet pielea și frecați amestecul de pătrunjel sub piele. Înlocuiți pielea.
Se presară cavitatea cu 1/2 linguriță. sare; frecați în cavitate.
Presărați restul de 1/2 linguriță. sare pe piele; frecați în piele.
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (mediu-mare); lăsați cealaltă parte neluminată.
Așezați curcanul peste partea luminată și grătiți, fără capac pentru grătar, 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați curcanul în partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 2 până la 2 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute înainte de feliere.