Pieptul de curcan cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 653 calorii, 103G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan ' n sos, Piept De Curcan Cu Sos, și Piept de curcan de afine cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți apa, sarea și zahărul într-o oală mare de supă la foc mare, amestecând, până când sarea și zahărul s-au dizolvat. Se răcește la temperatura camerei, apoi se scufundă pieptul de curcan în saramură. La frigider timp de 4 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți curcanul din saramură și aruncați saramura. Se usucă pieptul de curcan și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Ungeți pieptul de curcan peste tot cu untul. Condimentează generos peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Puneți pieptul de curcan în sus într-o tigaie. Prăjiți timp de 2 până la 2 ore și 45 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 170 sau 175 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați curcanul pe o tăietură și cortați ușor cu folie timp de 30 de minute. (Temperatura sânului va continua să crească la 180 de grade F pe măsură ce se odihnește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Turnați orice picături de tigaie într-o ceașcă de degresare sau într-un castron mic. Rezervați 2 linguri de grăsime aruncând restul și adăugați sucurile separate în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați grăsimea rezervată în tigaia de prăjire și puneți-o pe un arzător la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Adăugați șalotul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul și frunza de dafin, condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Între timp, faceți o pastă cu untul și făina într-un bol mic, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați bulionul și răzuiți orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se aduce la fierbere și se amestecă amestecul de făină. Se fierbe până când sosul se îngroașă pentru a face un sos, aproximativ 4 până la 5 minute. Reglați condimentele, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
12
Scoateți și aruncați usturoiul și frunza de dafin.