Pieptul de curcan cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 653 calorii, 103G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan ' n sos, Piept De Curcan Cu Sos, și Piept de curcan de afine cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți apa, sarea și zahărul într-o oală mare de supă la foc mare, amestecând, până când sarea și zahărul s-au dizolvat. Se răcește la temperatura camerei, apoi se scufundă pieptul de curcan în saramură. La frigider timp de 4 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți curcanul din saramură și aruncați saramura. Se usucă pieptul de curcan și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți pieptul de curcan peste tot cu untul. Condimentează generos peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Puneți pieptul de curcan în sus într-o tigaie. Prăjiți timp de 2 până la 2 ore și 45 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 170 sau 175 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați curcanul pe o tăietură și cortați ușor cu folie timp de 30 de minute. (Temperatura sânului va continua să crească la 180 de grade F pe măsură ce se odihnește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Turnați orice picături de tigaie într-o ceașcă de degresare sau într-un castron mic. Rezervați 2 linguri de grăsime aruncând restul și adăugați sucurile separate în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați grăsimea rezervată în tigaia de prăjire și puneți-o pe un arzător la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Adăugați șalotul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul și frunza de dafin, condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
10
Între timp, faceți o pastă cu untul și făina într-un bol mic, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați bulionul și răzuiți orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se aduce la fierbere și se amestecă amestecul de făină. Se fierbe până când sosul se îngroașă pentru a face un sos, aproximativ 4 până la 5 minute. Reglați condimentele, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți și aruncați usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel