Piept de curcan cu saramură de arțar cu sos de ciuperci
Piept de curcan cu saramură de arțar cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 593 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de zahăr brun, făină, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan prăjit, sărat, cu sos de arțar-Worcestershire și Pilaf de orez cu fructe și nuci, Piept de curcan sărat cu sos de lămâie-pătrunjel, și Curcan de arțar sărat cu sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați curcan în saramură; acoperiți și răciți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
3
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Clătiți curcanul; se usucă. Slăbiți pielea de la sân introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați 1/2 linguriță de piper măcinat sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Toată Turcia
Saramură
Carne
Condimente Uscate Freca
4
Așezați pe o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți curcanul la 400 timp de 45 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
8
Lăsați să stea 15 minute.
9
Îndepărtați pielea și aruncați-o.
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
12
Adăugați ciuperci; saut 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
13
Adăugați bulion; aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la 2 căni (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
14
Combinați făina și 2 linguri de apă într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ciuperci; se fierbe 3 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând frecvent cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
15
Se ia de pe foc; se amestecă untul, câte 1 lingură odată. Se amestecă pătrunjelul și restul de 1/2 linguriță de piper măcinat.