Piept De Curcan Cu Lapte Bătut
Nevoie de o fără gluten și întreg 30 hor d ' oeuvre? Pieptul de curcan cu lapte de unt ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. O porție conține 31 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 27 de fani. Dacă aveți lapte de unt, piept de curcan, usturoi granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept De Curcan Cu Lapte Bătut, Cel Mai Bun Piept De Curcan Sărat, și Piept De Curcan Sărat.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele împreună într-o pungă mare de plastic sigilabilă.
Așezați într-un castron, pentru a prinde orice scurgeri și dați-l la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Scoateți pieptul de curcan din saramură, scurgeți-l bine și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați pieptul de curcan, cu pielea în sus, pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de sârmă.
Se introduce la cuptor și se gătește 1 oră 15 minute. Întoarceți cuptorul până la 400 de grade F și gătiți încă 10 până la 15 minute sau până când temperatura internă este de 160 de grade F și pielea este rumenită frumos.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Între timp, preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți grătarele generos cu ulei vegetal.
Odată ce curcanul s-a odihnit, tăiați carnea de pe os și sculptați în felii groase de 3/8 inci.
Așezați feliile pe grătar și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până când se dezvoltă semnele de grătar.
Scoateți din grătar. Utilizați într-un băiat Po' sau ca curs principal.