Piept de curcan ars cu legume rădăcinoase prăjite și sos Chardonnay

Piept de curcan ars cu legume rădăcinoase prăjite și sos Chardonnay
Nevoie de un fel principal fără lactate? Piept de curcan ars cu legume rădăcinoase prăjite și sos Chardonnay ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chardonnay, cimbru, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit la grătar cu sos Chardonnay, Prăjiți Curcan Cu Legume Rădăcinoase Și Sos, și Piept de curcan prăjit cu sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
2
Tăiați pieptul de curcan în jumătate și scoateți pieptarul din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
3
Așezați osul într-o tigaie mare, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Sternul va acționa ca un suport natural de prăjire. Înconjurați-l cu legume și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Stropiți cu ulei și condimentați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
5
Coaceți la cuptor timp de 15 minute în timp ce pregătiți pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
6
Înveliți o tigaie mare cu ulei. La foc mediu, căutați pielea pieptului de curcan în jos până când este crocantă. Într-un castron mic, combinați miere, frunze de cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Scoateți curcanul din tigaie și ungeți cu pasta de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor, apoi așezați pieptul de curcan deasupra osului prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
9
Se toarnă vinul și bulionul de pui. Acoperiți cu folie de aluminiu și reveniți la cuptor timp de 30 până la 40 de minute. Ungeti periodic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
10
Aranjați pieptul de curcan și legumele rădăcinoase pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
11
Încălziți sucurile de tigaie pe plită peste flacără medie. Răzuiți tigaia de prăjire cu o lingură de lemn pentru a slăbi particulele de jos și laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
12
Se amestecă făina cu 3 linguri de apă pentru a crea o suspensie și se amestecă în sosul de tigaie. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 8 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
13
Serviți sosul alături de platoul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista