Piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii

Piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii
Rețeta de piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 6 porții cu 794 calorii, 84G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți pătrunjel, sare și piper, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată, Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, și Coaja De Portocală Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. condimentați pieptul cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Rumeniti carnea aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Adăugați ceapa, morcovii și căței de usturoi în cuptorul olandez, gătind până când abia încep să se înmoaie, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar. Ridicați focul, turnați oțetul de cidru și amestecați cu o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți care s-au lipit de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vinul alb și continuați să amestecați, lăsând lichidul să se reducă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6
Puneți carnea înapoi în oală, împreună cu bulionul. Aduceți la foc mic și adăugați roșiile, cimbrul, frunza de dafin, crenguțele de pătrunjel, ghimbirul și blatul de praz. Folosind un cojitor drept, îndepărtați coaja în fâșii lungi de la una dintre lămâi și una dintre portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați în oală. Se acoperă și se introduce la cuptor pentru 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Reduceți temperatura cuptorului la 275 de metri pătrați și continuați să gătiți timp de 2 până la 2 metri pătrați sau până la licitație.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți carnea și legumele din oală. Aruncați cojile de citrice, crenguțele de cimbru și pătrunjel, ghimbirul, frunza de dafin și blatul de praz. Dacă gătiți în avans, lăsați oala să se răcească și puneți la frigider pieptul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista