Piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii

Piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii
Rețeta de piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 6 porții cu 794 calorii, 84G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți pătrunjel, sare și piper, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată, Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, și Coaja De Portocală Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. condimentați pieptul cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se toarnă uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Rumeniti carnea aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Adăugați ceapa, morcovii și căței de usturoi în cuptorul olandez, gătind până când abia încep să se înmoaie, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar. Ridicați focul, turnați oțetul de cidru și amestecați cu o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți care s-au lipit de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați vinul alb și continuați să amestecați, lăsând lichidul să se reducă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6
Puneți carnea înapoi în oală, împreună cu bulionul. Aduceți la foc mic și adăugați roșiile, cimbrul, frunza de dafin, crenguțele de pătrunjel, ghimbirul și blatul de praz. Folosind un cojitor drept, îndepărtați coaja în fâșii lungi de la una dintre lămâi și una dintre portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați în oală. Se acoperă și se introduce la cuptor pentru 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Reduceți temperatura cuptorului la 275 de metri pătrați și continuați să gătiți timp de 2 până la 2 metri pătrați sau până la licitație.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți carnea și legumele din oală. Aruncați cojile de citrice, crenguțele de cimbru și pătrunjel, ghimbirul, frunza de dafin și blatul de praz. Dacă gătiți în avans, lăsați oala să se răcească și puneți la frigider pieptul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista