Piele de taco tater
Taco Tater Skins este un fel principal fără gluten . O porție conține 502 calorii , 15 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Mergeți la magazin și cumpărați unt, brânză cheddar, ceapă verde și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 48% . Acest scor este bun. Încercați Coji de cartofi la grătar , Supă de cartofi copți încărcată cu coji de cartofi prăjiți crocanți și Caserolă cu brânză și chili Tater Tot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 190°C timp de 1 oră sau până când s-au înmuiat. Reduceți focul la 175°C. Când s-au răcit suficient pentru a fi manipulați, tăiați cartofii pe lungime în sferturi. Scoateți pulpa, lăsând o coajă de 6 mm (păstrați pulpa pentru altă utilizare).
Combinați untul și condimentul pentru tacos; ungeți ambele părți ale cojilor de cartofi.
Așezați cu pielea în jos pe o tavă de copt unsă.
Presărați cu brânză, bacon și ceapă.
Coaceți timp de 5-10 minute sau până când brânza se topește.
Se servește cu salsa și/sau smântână, dacă se dorește.