Piele de porc într-o pătură
Pieile de porc într-o pătură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați de pui, foietaj, muștar din cereale integrale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porcul lui Dee în pătură, Porci într-o pătură, și Porci într-o pătură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Tăiați cârnații în sferturi pe lungime, apoi pe jumătate transversal.
Tăiați aluatul foietaj în fâșii de 3 inci lungime și 1 inch lățime.
Rulați bucățile de cârnați în fâșiile de patiserie și transferați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până se umflă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Se transferă într-un platou și se servește cu muștarul pentru scufundare.