Piele de porc într-o pătură

Piele de porc într-o pătură
Pieile de porc într-o pătură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați de pui, foietaj, muștar din cereale integrale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porcul lui Dee în pătură, Porci într-o pătură, și Porci într-o pătură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cârnații în sferturi pe lungime, apoi pe jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Tăiați aluatul foietaj în fâșii de 3 inci lungime și 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
4
Rulați bucățile de cârnați în fâșiile de patiserie și transferați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până se umflă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se transferă într-un platou și se servește cu muștarul pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista