Piei de cartofi coapte încărcate de Mitchell

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă piei de cartofi coapte încărcate de Mitchell. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, salsa îmbuteliată, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Piei De Cartofi Coapte Încărcate, Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, și Timp De Joc Încărcat Piei De Cartofi Coapte {Go Buckeyes!!!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți cartofii la 425 timp de 1 oră sau până când ați terminat; se răcește ușor.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate în lungime, scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Rezervați pulpa de cartofi pentru o altă utilizare.
Așezați cojile de cartofi pe foaia de copt; pulverizați în interiorul cojilor cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt crocante. Împărțiți pepperoni și brânză uniform printre cojile de cartofi.
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până când brânza se topește. Acoperiți fiecare coajă cu 1 lingură smântână, 1 lingură ceapă, 2 lingurițe măsline și 1 1/2 lingurițe salsa.