Piei De Cartofi
Piei de cartofi este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 45 minute. Un amestec de cartofi mici, sare, brânză clasică pimiento și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Piei De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400 timp de 30 de minute.
Tăiați cartofii în jumătate; se presara cu sare. Completați fiecare cu 1 linguriță. Brânză Clasică Pimiento.
Așezați pe o tigaie pentru pui; se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 2 minute. Se acoperă cu ceapă verde și slănină.