Picături de portocale și merișoare
Picături de portocale și merișoare este un aperitiv pentru 36 de porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 77 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără zahăr brun, făină, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 540 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Picături de portocale și semințe de mac, Picături de arahide și Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, cunoscută și sub numele de Zitronenkuchen cu merișoare .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190 grade Celsius (375 grade F). Ungeți ușor tava de copt sau tapetați-o cu hârtie de copt.
Într-un bol mediu, mixați zahărul alb, zahărul brun și untul. Adăugați oul, sucul de portocale, extractul de portocale și coaja de portocală. Cerneți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; încorporați-le în amestecul de portocale. Adăugați merișoarele uscate. Așezați aluatul de prăjituri cu lingurițe pline, la o distanță de 5 cm, pe tăvile de copt pregătite.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Lăsați să se răcească pe tăvile de copt timp de 5 minute, apoi scoateți pe un grătar pentru a se răci complet.