Pick-Up Pește Sărat
Pick-Up Saltfish este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, sucul de lămâie, habanero chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ackee și pește sărat, Saltfish și Ackee, și Saltfish și Ackee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți codul de sare cu apă rece.
Puneți peștele într-un castron mare; acoperiți cu apă rece. Acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 24 de ore, schimbând apa o dată.
Puneți peștele într-o tigaie mare; acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când peștele se descuamă ușor, aproximativ 50 de minute.
Se scurge; se răcește ușor. Folosind degetele, tăiați peștele, aruncând pielea și oasele. Măsurați 11/2 căni de pește mărunțit și puneți-l într-un castron mediu (rezervați orice pește rămas pentru o altă utilizare).
Adăugați ceapa, ardeiul gras, roșiile, sucul de lămâie, coaja de tei și chile pentru a pescui și amestecați pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Salată de movilă în centrul platoului.
Se presara cu ou tocat. Înconjurați cu felii de avocado și serviți.