Picior-o-miel cu rozmarin Au Jus

Picior-o-miel cu rozmarin Au Jus
Leg-o-miel cu rozmarin au Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 303 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți coajă de tei, picior de miel, piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin picior de miel, Cotlet De Miel De Rozmarin, și Picior de miel cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați rozmarinul, usturoiul, balsamicul și soia. Pulsați de mai multe ori pentru a combina, apoi adăugați piperul negru și sucul de lămâie. Puls, apoi se amestecă în coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați grăsimea și tendonul din piciorul de miel. Pune-l într-o pungă de plastic galon resigilabile și se toarnă în în marinata. La frigider timp de 12 până la 24 de ore. Strângeți și rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Preîncălziți cuptorul sau grătarul indirect la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Cu sfoară de bucătărie, legați piciorul într-o friptură în formă uniformă. Țeseți fâșiile de slănină în sfoara de bucătărie, împreună cu rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Puneți mielul într-o tigaie și turnați marinada. Prăjiți aproximativ 25 de minute pe kilogram pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră 40 de minute. Temperatura internă ar trebui să înregistreze 145 până la 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu când ați terminat. Ungeti ocazional cu sucuri tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți mielul din cuptor când se atinge temperatura internă dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți mielul din tigaie pe o tăietură și lăsați să se odihnească ușor acoperit timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
În timp ce mielul se odihnește, scoateți grăsimea din tigaia de prăjire, puneți-o la foc mare și încorporați încet bulionul de pui. Se strecoară și se ajustează condimentele, după gust. Reveniți la foc și reduceți timp de 5 minute, apoi amestecați untul și vermutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
VermutVermut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Se toarnă într-un castron de servire. Feliați mielul și aranjați-l pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Serviți sosul cu mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista