Picior de Sandwich cu față deschisă de miel cu sare de măsline Negresa: Arni Psito

Picior de Sandwich cu față deschisă de miel cu sare de măsline Negresa: Arni Psito
Picior de miel cu fața deschisă Sandwich cu negru de măsline Saltsa: Arni Psito ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1004 calorii, 86G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.33 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola, piper, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Sandwich Cu Smochine Cu Față Deschisă, Sandwich Cu Ou Deschis, și Sandwich Cu Fața Deschisă Suprem.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, măcinați măslinele, chile, un singur cățel de usturoi, capere, 1 linguriță de piper negru, oregano proaspăt și 1/2 cană de ulei de măsline împreună. Acoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Asigurați-vă că piciorul de miel este curățat bine și că orice grăsime tare este tăiată. Faceți 8 fante în picior și umpleți-le cu crengutele de rozmarin și usturoiul rămas feliat. Frecați piciorul cu uleiul de măsline rămas, oregano uscat, lămâie, sare și piper. Prăjiți aproximativ 30 de minute. Reduceți căldura la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Adăugați apă în tigaie dacă este necesar. Gatiti pana cand temperatura interna a mielului este de 120 pana la 135 grade F, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți din tigaie și lăsați să se odihnească 10 minute. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și turnați într-un castron. Utilizați pentru o altă dată, acest suc poate fi înghețat. Feliați mielul cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Prăjiți pâinea pita și întindeți brânza de capră pe interiorul pita. Se îngrămădesc în aproximativ 4 până la 5 felii de miel și se acoperă cu răspândirea de măsline și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
7
Serviți temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista