Picior de miel umplut cu caise la grătar

Picior de miel umplut cu caise la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 10 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 277 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Un amestec de jumătăți de caise, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kabobs De Miel La Grătar Cu Caise, Usturoi la grătar și Pesto de mentă picior de miel umplut, și Picior de miel dezosat la grătar umplut cu tapenadă de măsline.
Instrucțiuni
Desfaceți mielul, clătiți și uscați. Slash 1/2-în.- tăieturi adânci de aproximativ 1 inch. în afară pe ambele părți ale mielului. Condimentează peste tot cu 1 1/2 linguriță. sare. Puneți într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține carnea atunci când este desfăcută.
Se toarnă 1/2 cană de apă și 1/2 cană de ulei de măsline într-un blender; adăugați ceapă, usturoi, ras el hanout și restul de 1 1/2 linguriță. sare. Pulsul se amestecă într-o pastă liberă și se toarnă peste miel. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau până la 1 zi.
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar, aproximativ 45 de minute.
Pregătiți un grătar cu gaz pentru căldură indirectă: întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul. Când temperatura atinge 325 până la 350, opriți unul dintre arzătoare, creând o zonă de căldură indirectă și reglați arzătoarele pentru a menține temperatura. Sau preîncălziți cuptorul la 32
Ștergeți marinada de pe miel și aranjați jumătățile de caise într-un singur strat peste carne, lăsând aproximativ 1/2 in. frontieră pe toate părțile.
Rulați stilul de jeleu de carne și legați-l strâns cu sfoară de bucătărie. Tăiați capetele sforii. Frecați mielul cu uleiul de măsline rămas. Dacă gătiți pe grătar, grătați bine uleiul cu prosoape de hârtie înmuiate în ulei.
Grill miel peste zona de căldură indirectă sau friptură în cuptor, stabilit într-un v-rack într-o tigaie mare de prăjire. Gatiti carnea, intoarcandu-se o data la jumatate, pana cand un termometru citit instant Inregistreaza 140 pentru mediu-rar, 1 1/2 pana la 2 1/2 ore.
Lăsați mielul să se odihnească, acoperit cu folie, 15 până la 20 de minute. Feliați și serviți.