Picior de miel umplut
Piciorul de miel umplut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, picior de miel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), Picior de miel umplut, și Picior de miel umplut cu măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați plasa de plastic sau sfoara din jurul piciorului de miel, dacă există, și deschideți friptura pe o tăietură.
Așezați partea dezosată a fripturii în sus. Cu un cuțit ascuțit, tăiați orice exces de zone grase. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fante adânci de 1/2 inch în carne la aproximativ 2 inci distanță, pentru a ajuta carnea să se întindă. Acoperiți carnea cu o bucată robustă de folie de plastic sau o pungă de depozitare a alimentelor tăiată și lăsați carnea cu un ciocan sau marginea unei farfurii mici până când friptura are o grosime de aproximativ 3/4 inch peste tot și 10 până la 14 inci pătrat.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Presărați partea superioară a cărnii cu sare și piper, apoi întindeți frunzele de spanac peste partea superioară a fripturii până la 1/2 inch de margini. Rupeți brânza de capră și presărați-o uniform peste spanac, apoi presărați nucile de pin peste brânză.
Rotiți friptura într-un cilindru strâns și legați friptura împreună cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci. Este în regulă dacă o mică umplutură iese din părțile laterale ale fripturii.
Într-un vas plat, amestecați făina, 1 lingură de sare, 1 lingură de piper, cimbru și semințele de fenicul și apăsați ferm friptura legată în amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie grea rezistentă la cuptor sau din fontă la foc mediu-mare până când uleiul strălucește și căutați toate părțile fripturii, inclusiv capetele, până la o culoare maro aurie.
Așezați friptura în tigaie, puneți-o în cuptorul preîncălzit și prăjiți-o la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.