Picior de miel umplut

Picior de miel umplut
Piciorul de miel umplut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, picior de miel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), Picior de miel umplut, și Picior de miel umplut cu măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați plasa de plastic sau sfoara din jurul piciorului de miel, dacă există, și deschideți friptura pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2
Așezați partea dezosată a fripturii în sus. Cu un cuțit ascuțit, tăiați orice exces de zone grase. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fante adânci de 1/2 inch în carne la aproximativ 2 inci distanță, pentru a ajuta carnea să se întindă. Acoperiți carnea cu o bucată robustă de folie de plastic sau o pungă de depozitare a alimentelor tăiată și lăsați carnea cu un ciocan sau marginea unei farfurii mici până când friptura are o grosime de aproximativ 3/4 inch peste tot și 10 până la 14 inci pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
3
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați partea superioară a cărnii cu sare și piper, apoi întindeți frunzele de spanac peste partea superioară a fripturii până la 1/2 inch de margini. Rupeți brânza de capră și presărați-o uniform peste spanac, apoi presărați nucile de pin peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarneCarne
5
Rotiți friptura într-un cilindru strâns și legați friptura împreună cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci. Este în regulă dacă o mică umplutură iese din părțile laterale ale fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Într-un vas plat, amestecați făina, 1 lingură de sare, 1 lingură de piper, cimbru și semințele de fenicul și apăsați ferm friptura legată în amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
7
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie grea rezistentă la cuptor sau din fontă la foc mediu-mare până când uleiul strălucește și căutați toate părțile fripturii, inclusiv capetele, până la o culoare maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Așezați friptura în tigaie, puneți-o în cuptorul preîncălzit și prăjiți-o la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista