Picior de miel umplut

Picior de miel umplut
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Piciorul de miel umplut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 8. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de mentă, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), Piciorul de miel umplut al părintelui P, și Raft umplut de miel pentru doi.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul roșu, uleiul, sarea de mare, piperul și oregano și frecați peste tot piciorul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Combinați ardeii cu brânzeturi și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
3
Așezați grăsimea de miel în jos și întindeți umplutura pe carne, lăsând marginile curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Rulați într-o rolă de jeleu și legați-o cu sfoară de bucătărie. Faceți un pat de legume tocate într-o tigaie mare și așezați mielul deasupra legumelor (sau pe o grătar deasupra tigaiei), cu grăsimea în sus.Prăjiți la 450 de grade timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade și continuați să prăjiți până când temperatura ajunge la 130 de grade, aproximativ 1 până la 2 ore, în funcție de mărimea fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Lăsați carnea să se odihnească înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Se servește cu frunze de mentă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista