Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară

Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară
Piciorul de miel prăjit lent cu legume de primăvară este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $ 7.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 633 calorii, 60g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, vin plin de corp, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară, Rucola-picior umplut de miel cu legume de primăvară prăjite, și Cotlete De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți mielul într - o mare (12-cu 16-in.) tigaie de prăjire cu mânere rabatabile (mânerele verticale vor îngreuna etanșarea strânsă cu folie). Faceți mai multe tăieturi superficiale pe toată carnea. Puneți hamsii, măsline, 1 1/2 lingură. capere și 1 lingură. oregano într-un robot de bucătărie cu 1/3 cană de ulei și se învârte într-o pastă. Slather pastă peste tot miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se toarnă vinul în tigaie și se acoperă bine cu folie pentru a sigila. Friptură de miel 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, tăiați anghinare: Desprindeți mai mult de jumătate din frunze (până la stratul galben), apoi tăiați vârfurile verzi ale frunzelor rămase și curățați suprafața fibroasă din tulpini. Cojiți șalotele și separați-le în lobi. Frecați morcovii și tăiați tulpinile la 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați aproximativ 1/2 cană de sucuri din miel într-o altă tigaie de prăjire, folosind un baster de bec. Împărțiți anghinare, șobolani și aproximativ jumătate din crengile de cimbru între tigăi, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
BasterBaster
6
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaia cu legume, condimentați cu sare și piper și sigilați ambele Tigăi bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Prăjiți legumele și mielul 1 oră; apoi adăugați morcovi în Tigăi și resigilați bine. Prăjiți până când legumele și mielul sunt furci-fragede și mielul se îndepărtează de os, cu 1 1/2 până la 2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Scoateți ambele tigăi din cuptor și creșteți căldura la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați sucurile din miel și legume într-un castron, folosind basterul becului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
BasterBaster
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Stropiți tigăile de miel și legume cu restul de 1/3 cană de ulei și prăjiți, neacoperite, până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
11
Amestecați caperele rămase și oregano în legume, împărțind între tigăi și presărați cu cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Lăsați carnea să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
Scoateți grăsimea din sucuri, apoi sucurile pure într-un blender cu 4 șalote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se toarnă sosul într-o tigaie mare și se fierbe până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Set tigaie de miel și legume pe masă, cu legume suplimentare și sos pe partea. Feliați carnea peste cereale sau trageți cu o furculiță de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
* Dacă este ambalat în sare, înmuiați în apă 10 până la 15 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista