Picior de miel prăjit

Picior de miel prăjit
Piciorul de miel prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 236 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,55 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Miel Prăjit, și Picior De Miel Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți mielul la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 232°.folosind vârful unui cuțit ascuțit, faceți incizii adânci de 1 inch peste suprafața mielului. Umpleți fiecare incizie cu o bucată de usturoi feliat și câteva frunze de rozmarin, împingându-le complet în carne. Frecați mielul peste tot cu ulei de măsline și suc de lămâie. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
MielMiel
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Așezați mielul pe un set de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Friptură de miel, neacoperită, timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.continuați să prăjiți mielul până când un termometru pentru carne introdus în centru ajunge la135 pentru mediu, aproximativ 18 minute pe kilogram (aproximativ 90 de minute pentru un 5-lb. friptură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Transferați mielul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie; lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Îndepărtați excesul de grăsime din tigaia de prăjire și puneți tigaia peste 2 arzătoare pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SobaSoba
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se toarnă bulion și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, răzuind orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand lichidul s-a redus si usor ingrosat, aproximativ 5 minute. Gust; se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește. Feliați subțire mielul și serviți cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Revista