Picior de miel prăjit
Piciorul de miel prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 754 calorii, 74G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, pătrunjel cu frunze plate, picior de miel semi-dezosat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Încercați Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Picior de miel prăjit, și Picior de miel prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pat miel uscat și scor de grăsime de a face tăieturi superficiale peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit mic.
Puneți usturoiul, pătrunjelul, menta, coaja de lămâie și sucul, sarea, piperul și uleiul într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Frecați pasta peste tot mielul și puneți-o într-o tigaie ușor unsă.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Prăjiți mielul în mijlocul cuptorului timp de 20 de minute, reduceți căldura la 350 și gătiți până când un termometru citit instant a introdus 2 inci în cea mai groasă parte a cărnii (fără a atinge osul) înregistrează 135 de grade F, aproximativ 1 3/4 ore.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 15 până la 25 de minute (temperatura internă va crește la aproximativ 145 de grade F pentru mediu). Feliați carnea împotriva bobului și serviți cu pita.