Picior de miel "negru și bronz"
Picior de miel "negru și cafeniu" ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați guinness extra stout, bulion de vită, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Miel Cu Măsline Negre, Black Jack Miel Rack, și Cotlete De Miel Cu Ardei Iute Și Măsline Negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Aranjați osul de miel, garniturile, ceapa și morcovii în tigaie. Prăjiți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Se toarnă grăsimea și se aruncă osul de miel din tigaia de prăjire.
Așezați tigaia peste 2 arzătoare; adăugați bulion și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se strecoară în cratiță medie; aruncați solidele în strecurătoare.
Adăugați stout, lager și muștar; se fierbe până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 5 minute.
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de a termina sosul.
Scoateți raftul superior de pe grătar.
Așezați tigaia de unică folosință din aluminiu în centrul grătarului (dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare, așezați tigaia pe 1 parte a grătarului).
Adăugați suficientă apă la tigaie pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch.
Preîncălziți grătarul (foc mediu). Dacă utilizați grătar cu cărbune, brichete ușoare în coș și așezați jumătate pe fiecare parte a tăvii de copt din aluminiu (poate fi necesar să aprindeți Brichete suplimentare în coș pentru a umple la jumătatea timpului de grătar). Dacă utilizați grătar cu gaz cu 3 arzătoare, aprindeți arzătoarele cu gaz la stânga și la dreapta, lăsând arzătorul Central oprit. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare, arzătoarele ușoare pe partea opusă tigaiei de unică folosință.
Așezați mielul pe foaia de copt cu margini.
Periați mielul peste tot cu oțet balsamic; se presară peste tot cu usturoi granulat, apoi piper de lămâie.
Așezați mielul, cu partea rotunjită în sus, pe grătar peste tigaia din aluminiu. Acoperiți grătarul și gătiți mielul până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a mielului înregistrează 125 de metri F pentru mediu-rar (temperatura părților mai subțiri ale mielului se va înregistra între 135 de metri F și 145 de metri F și va varia de la mediu la bine făcut), menținând temperatura grătarului între 350 de metri F și 375 de metri f, 1 până la 1 1/2 ore.
Transferați mielul pe tăbliță; lăsați să se odihnească 10 minute.