Picior de miel marinat cu caise și rozmarin

Caise-și rozmarin-marinat picior de miel este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin nealcoolic, crenguțe de rozmarin, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miel marinat prăjit cu cartofi de lămâie și rozmarin, Franceză Într-O Clipă: Broșete De Miel Și Rozmarin Cu Caise Cr, și Rozmarin și mentă miel se amestecă cu cuscus de caise.
Instrucțiuni
Faceți 16 fante mici, fiecare de aproximativ 1/2 inch lățime și 1 inch adâncime, peste suprafața mielului. Introduceți 1 usturoi și 1 bucată de rozmarin în fiecare fantă folosind vârful cuțitului.
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau într-un vas de sticlă sau plastic superficial.
Se amestecă siropul de caise rezervat, vinul, uleiul, 1 lingură de miere și sarea; se toarnă peste miel. Sigilați punga sau acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând mielul ocazional.
Încălziți cuptorul la 163°.
Scoateți mielul din marinată; rezervați marinada.
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a Mielului și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Coaceți descoperit aproximativ 2 ore, perindând o dată sau de două ori cu marinată, până când termometrul citește 60°. acoperiți mielul ușor cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul citește145. (temperatura va continua să crească aproximativ 5, iar mielul va fi mai ușor de sculptat.) Rezervați 1/4 cană marinată; aruncați orice marinată rămasă.
Garnisiți cu jumătăți suplimentare de caise și frunze proaspete de rozmarin, dacă doriți.
Între timp, așezați caisele în robotul de bucătărie sau în blender. Acoperiți și procesați până la omogenizare. În cratița de 1 litru, încălziți caisele, 1/4 cană de marinată, restul de 1 lingură de miere și rozmarinul tocat.
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe 1 până la 2 minute, amestecând ocazional.