Picior de miel marinat cu caise și rozmarin

Picior de miel marinat cu caise și rozmarin
Caise-și rozmarin-marinat picior de miel este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin nealcoolic, crenguțe de rozmarin, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miel marinat prăjit cu cartofi de lămâie și rozmarin, Franceză Într-O Clipă: Broșete De Miel Și Rozmarin Cu Caise Cr, și Rozmarin și mentă miel se amestecă cu cuscus de caise.

Instrucțiuni

1
Faceți 16 fante mici, fiecare de aproximativ 1/2 inch lățime și 1 inch adâncime, peste suprafața mielului. Introduceți 1 usturoi și 1 bucată de rozmarin în fiecare fantă folosind vârful cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau într-un vas de sticlă sau plastic superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Se amestecă siropul de caise rezervat, vinul, uleiul, 1 lingură de miere și sarea; se toarnă peste miel. Sigilați punga sau acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând mielul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MiereMiere
SiropSirop
MielMiel
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți mielul din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
6
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a Mielului și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți descoperit aproximativ 2 ore, perindând o dată sau de două ori cu marinată, până când termometrul citește 60°. acoperiți mielul ușor cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul citește145. (temperatura va continua să crească aproximativ 5, iar mielul va fi mai ușor de sculptat.) Rezervați 1/4 cană marinată; aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Garnisiți cu jumătăți suplimentare de caise și frunze proaspete de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
CaiseCaise
9
Între timp, așezați caisele în robotul de bucătărie sau în blender. Acoperiți și procesați până la omogenizare. În cratița de 1 litru, încălziți caisele, 1/4 cană de marinată, restul de 1 lingură de miere și rozmarinul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MarinadaMarinada
RozmarinRozmarin
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe 1 până la 2 minute, amestecând ocazional.
11
Serviți sosul cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista