Picior de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar

Piciorul de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale dijon, rozmarin, crenguțe de rozmarin și crenguțe de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar, Picior de miel la grătar cu muștar condimentat și rozmarin, și Rozmarin și usturoi picior de miel la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Miel deschis ca carte pe suprafața de lucru.Folosind vârful cuțitului mic, faceți adâncimi de 1/2 inch peste tot mielul. Se taie subțire 4 usturoicuișoare. Introduceți felii de usturoi în fante înmiel.
Combinați restul de 4 căței de usturoi,muștar, ulei de măsline, vin alb, rozmarin și suc de lămâie în procesor. Amestecați până laforme de piure grosiere.
Întindeți partea inferioarăde miel cu jumătate de piure.
Așezați mielul, asezonat cu fața în jos, în vas de copt din sticlă de 15 x 10 x 2 inci.
Întindeți piureul rămaspe partea de sus a mielului. Acoperiți mielul cu folie de plasticși se răcește peste noapte.
Lăsați mielul să stea la temperatura camerei2 ore. Coat grill rack cu spray antiaderentși pregătiți grătar (căldură medie-mare).
Presărați generos mielul cu sare șipiper pe ambele părți. Grill miel la doritdoneness, aproximativ 17 minute pe fiecare parte formededium-rare.
Transferați mielul pe placa de tăiere; lăsați să se odihnească 10 până la 20 de minute.
Tăiați subțire mielul împotriva cerealelor.Se suprapun felii peplatter.
Se presară sare și piper.
Se ornează cu crenguțe de ierburi proaspete.
Syrah ar fi delicios cu mielul la grătar.
Se amestecă lucrurile prinskipping California și Australian Syrahsși merge cu un italian Syrah în schimb.Unul de încercat: catifelat, plin de corp 2006Villa Pillo Syrah Toscana (16 dolari, Italia).
Începeți cu un picior de miel dezosat de 7 kilograme. Când toate grăsimile și sinele sunt tăiate, vor cântări aproximativ 6 kilograme.
Pe porție: 399,4 kcal calorii,
5% calorii din grăsimi,25,1 g grăsimi,