Picior de miel la grătar

Picior de miel la grătar
Piciorul de miel la grătar necesită aproximativ 1 oră și 27 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,73 USD pe porție. Acest fel principal are 287 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 48 de fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de rozmarin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 90%. Încercați Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, și Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul, uleiul de măsline, coaja și sucul de lămâie, rozmarinul, sarea și piperul într-un castron mare nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
PiperPiper
IaurtIaurt
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați mielul, asigurându-vă că este acoperit cu marinată. Marinati la frigider, acoperit, peste noapte sau pana la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
3
Aduceți mielul la temperatura camerei. Pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți. Răzuiește marinada de pe Miel, șterge carnea cu prosoape de hârtie și condimentează-o generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Periați grătarul cu ulei pentru a împiedica mielul să se lipească și grătiți pe ambele părți până când temperatura internă este de 120 până la 125 de grade pentru rare. Acest lucru va dura 40 de minute până la 1 oră, în funcție de cât de fierbinte este grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți mielul pe o tăietură, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute. Apoi feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 27 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Revista